CastellanoCatalà
turisme rural a Catalunya

Turisme rural de qualitat

Solsona

A 12Km de Can Cols podeu visitar Solsona, la capital del Solsonès. Amb una població que supera els 9.000 habitants i una extensió de 18 Km2, Solsona manté encara avui els seus principals atractius, la calma i la riquesa del patrimoni històric i cultural.

Sant Llorenç de Morunys

Es troba al peu de la serra del Port del Comte, al vessant de la dreta del riu Cardener, envoltat en la seva major part pel terme de Guixers, excepte la part nord, limítrof amb la Coma i la Pedra. Comprèn també, entre Navès i Guixers, l'enclavament que inclou la Mola de Lord, amb el Santuari de Lord i el tossal de Vallonga. Avui constitueix la vila un centre turístic per les seves belleses naturals i pels seus monuments històrics i artístics, freqüentat pràcticament tot l'any.

Port del Comte

Port del Comte, ubicat a la comarca del Solsonès (Lleida), és una de les àrees més boniques del Pre-Pirineu Català, envoltada per un gran bosc de pi negre que cobreix tota la muntanya. És una estació amb caràcter familiar, amb pistes amples i amb pendents per a tots els nivells, així tothom pot escollir la més adequada a les seves possibilitats, una molt bona zona dirigida als debutants, permet una senzilla progressió de l'esquí.

Cardona: Castell i Muntanya de sal

Si us decanteu per Cardona, podeu visitar el Castell (actual Parador Nacional), les mines de sal, i el mercat dels diumenges.

Destacats:

- Des de Can Cols podeu visitar entranyables racons com la cripta pre-romànica d'Olius

- Poden anar a les piscines Municipals de Santa Llúcia (a 5 minuts en cotxe desde CanCols)

- Carnaval. a Solsona (Febrer)

- Festa Major a Solsona (del 7 al 11 de setembre)

- Festa major de Navès (el 1er diumenge d'octubre)

- Fira de la Tardor a Sant Llorenç de Moruny (3 Octubre 2010)

- Fira de la Llenega a Cardona (Octubre)

- Fira de Santa Llúcia (el 2on diumenge de desembre)

casa rural can cols turisme rural solsona turisme rural sant llorenç de morunys turisme rural sant llorenç de morunys turisme rural, castell cardona turisme rural, parador cardona turisme rural, port del compte turisme rural, fira de llenega cripta pre-romànica d'Olius Mines de sal a Cardona

Reservar casa rural

Amb múltiples opcions per reservar, Can Cols posa a la teva disposició caps de setmana o períodes sencers de vacances.

Contacta amb nosaltres

Com arribar-hi

Posem a la disposició dels nostres clients tota l'ajuda possible per arribar sense cap problema a Can Cols.

Veure l'ubicació